Aktivitet në shkollën “Matosh Uka” në Fierzë

Nën kujdesin e veçantë të stafit pedagogjik të shkollës nxënësit realizuan një ekspozitë dhe dy dokumentare. Dokumentari i parë iu kushtua jetës dhe veprimtarisë së Skënderbeut, ndërsa dokumentari i dytë iu kushtua trashëgimtarëve të Skënderbeut.

Aktivitet janë raste ku nxënësit shprehin talentin e tyre në fusha të ndryshme. Kështu, në kuadër të 550-vjetorit të vdekjes së Skënderbeut, përfaqësuesit më konsekuent dhe më i shquar i elitës drejtuese mesjetare shqiptare që udhëhoqi me vendosmëri frontin e luftës së shqiptarëve kundër vendosjes së sundimit osman, në shkollën e mesme të bashkuar “Matosh Uka”, Fierzë, u organizuan aktivitete të larmishme.

Nën kujdesin e veçantë të stafit pedagogjik të shkollës nxënësit realizuan një ekspozitë dhe dy dokumentare. Dokumentari i parë iu kushtua jetës dhe veprimtarisë së Skënderbeut, ndërsa dokumentari i dytë iu kushtua trashëgimtarëve të Skënderbeut në ditët e sotme.

Nxënësit u veshën me veshje tradicionale të cilat ata i siguruan individualisht, pasi shkolla nuk kishte mundësi financiare për t’i siguruar.

Portali Shkollor sjell për ju disa foto nga aktiviteti.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ora e mësimit 55 minuta, domosdoshmëri

Next Article

“Nisma, lehtësim për nxënësit, mësuesit dhe prindërit

Related Posts