Aktivitet në shkollën “31 korriku” në Burrel

Klasa e pestë në shkollën “31 korriku” në Burrel realizoi një aktivitet në kuadër të ditës së 550 vjetorit të vdekjes së Skënderbeut. Nxënësit e klasës së V-B nën kujdesin e veçantë të mësueses Rozana Nuzi interpretuan filmin “Kthimi i Skënderbeut në Krujë”.

Ky 17 janar shënoi 550-vjetorin e vdekjes së Skënderbeut, përfaqësuesi më konsekuent dhe më i shquar i elitës drejtuese mesjetare shqiptare që udhëhoqi me vendosmëri frontin e luftës së shqiptarëve kundër vendosjes së sundimit osman.

Klasa e pestë në shkollën “31 korriku” në Burrel realizoi një aktivitet në kuadër të kësaj dite. Nxënësit e klasës së V-B nën kujdesin e veçantë të mësueses Rozana Nuzi interpretuan filmin “Kthimi i Skënderbeut në Krujë”.

Nxënësit u veshën me veshje kombëtare, u përpoqën të ndërtojnë skenën ashtu siç ishin kushtet në atë kohë dhe përcollën emocione nëpërmjet interpretimit. 

Portali Shkollor sjell për ju disa foto nga aktiviteti.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

"Nisma e MASR, mundësi që mësuesi të veprojë"

Next Article

Modele të menaxhimit dhe të organizimit të orarit në shkollë

Related Posts