Aktivitet mësimor për mësimdhënësit e gjuhës angleze, mund të shkarkohet falas

Aktivitetet janë një nga komponentët më të rëndësishëm në lëndën e gjuhës angleze. Ato përmbajnë qëllime dhe në të njëjtën kohë janë argëtuese. Aktivitetet u ndihmojnë nxënësve të mësojnë fjalë të reja dhe t’i shqiptojnë e t’i shkruajnë saktë.

Aktiviteti: Të njoh më shumë shoqen apo shokun e bankës 

Për aktivitetin e mëposhtëm, nxënësit duhet të renditin fjalët në mënyrë të saktë për të formuar pyetje për t’ia bërë shokut apo shoqes së bankës, dhe më pas të shkruajnë një paragraf rreth tij/saj. 

Burimi: Klikoni këtu 

Përgatiti: Era Baliu, gazetare përgjegjëse e Portalit Shkollor Albas për Kosovën

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Programet e Kualifikimit 2022

Next Article

Udhëzimi për organizimin dhe funksionimin e sistemit të zhvillimit të vazhdueshëm profesional të punonjësve arsimorë

Related Posts