Abetare, “Punim i tingullit dhe i shkronjës Nj, nj” dhe “Lexojmë, analizojmë rrokje fjalë e fjali”

Mësuesja e fillores Violeta Kuqi nga shkolla “Sul Harri”, Elbasan, sjellë për mësuesit e interesuar një orë mësimore virtuale për klasat e para në lëndën e Abetares.

Përgatiti: Violeta Kuqi 

Lënda: Abetare

Klasa: 1

Temat: 

Ora 1. Punim i tingullit dhe i shkronjës Nj, nj

Abetarja fq 84

Ora 2. Lexojmë, analizojmë rrokje fjalë e fjali

(analizë-sintezë)

Abetare f 84

Shkolla 9-vjeçare “Sul Harri’’ Elbasan 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Analizë e veprës së Ismail Kadaresë “Pallati i ëndrrave”

Next Article

Ministrja Shahini: “23 marsi, plani për kthimin në shkollë. Në rast shtyrjeje, jemi gati të vazhdojmë me mësimin virtual”

Related Posts