2022/ Modele vlerësimi të arritjeve të nxënësve të Arsimit Fillor në Gjuhë shqipe, Matematikë dhe Dituri natyre

Më poshtë do të gjeni pesë modele vlerësimi arritjesh të nxënësve të Arsimit Fillor në lëndët Gjuhë Shqipe, Matematikë dhe Dituri. Të pajisura edhe me tabelën e specifikimeve këto teste u shërbejnë mësuesve dhe nxënësve të klasave të pesta për provimin final. Përgatiti Violeta Kuqi.

VLERËSIMI I ARRITJEVE TË NXËNËSVE TË ARSIMIT FILLOR  

GJUHË SHQIPE

MATEMATIKË 

DITURI 

Më poshtë do të njiheni me pesë modele testesh të tilla, të cilat kanë të përfshirë: Blu printi-in (tabelën e specifikimeve); shkallën e vështirësisë; tabelën specifike të arritjeve, tabelën e specifikimeve të testit; notat sipas pikëve dhe përqindjes; pikët e shpërndara sipas lëndëve etj.

Përgatiti VIOLETA KUQI 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Intervistë me shkrimtarin dhe mësuesin Myrto Hysaj, realizuar nga maturantët e shkollës “Adem Haxhija”

Next Article

Përdorimi i micro:bit në lëndën Gjuhë shqipe - ditar nga mësuesja Valbona Mlika

Related Posts